Nu kör vi!

Välkommen till Godaste Maten! En matblogg med all den mat jag älskar. Bloggen skrivs av mig, Sara – till vardags marknadschef inom kulturbranschen men för tillfället föräldraledig med Alex. Övriga familjemedlemmar är maken Erik, samt Alma, 3 år.  Här på bloggen kan du följa det jag äter och lagar till familjen till vardags och till fest. Det blir högt och lågt, precis som det är i det vanliga livet. Med ett stort fokus på kyckling och ständigt på jakt efter den perfekta porchettan. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s